Snart är en ny modell av Iphone här, i alla fall om man ska tro medierna. Apple förväntas nämligen presentera nya Iphone 7 redan i nästa vecka.

I Svenska Dagbladet kan man läsa att Apple kan släppa sin nya mobilmodell Iphone 7 redan på onsdag nästa vecka. Apple skickade nämligen ut en inbjudan med det kryptiska meddelandet ”See you on the 7th”. Enligt flera olika medier handlar det om att man ska visa upp den nya mobiltelefonen som är den 7:e. just den 7 september. Varför medierna är så säkra på att den nya telefonen kommer att släppas nu beror på att man i fem år i rad släppt en ny produkt för allmänheten i september månad.

Säljs redan tillbehörstevejobs-iphone

Och att den nya Apple-modellen är på gång märks inte bara i medierna. Affärerna har redan börjat skylta med att man snart kan köpa mobiltelefonen hos dem. Dessutom har de butiker som säljer tillbehör börjat sälja tillbehör till den nya modellen redan. Exempelvis kan man hitta Iphone 7 skal hos Phonelife och liknande aktörer. Där kan man gå in och redan nu köpa allt man behöver till sin nya mobil. Man kan dessutom få ett hum om hur den nya modellen kommer se ut genom att titta på de skal och fodral som säljs till den.

Bort med hörlurarna

Det har länge gått rykten om olika funktioner när det gäller den nya modellen och än så länge är det bara spekulationer. Men man tror, enligt Expressen, att det är möjligt att Apple valt att ta bort hörlursuttaget. I stället ska hörlurarna stoppas i samma uttag som laddaren, alternativt användas med hjälp av Bluetooth. Det har även gått rykten om att Iphone 7 plus kommer att ha två kameror jämte varandra.